About me

Hoi !

Ik ben Jora Bakker en ben 28 jaar oud! Ik woon in Den Hoorn ( Zuid Holland ) samen met mijn vriend. Ik heb voorheen jaren in Utrecht gewoond. Ik kom uit een gezin van vier kinderen en ik ben de middelste ( ik heb nog een jongere broertje ) .  Ik werk een aantal uren in de week in de thuiszorg in Vleuten. Naast mijn baan blog ik sinds 2011 hier op WordPress. Ik heb in het verleden wat narigheid meegemaakt maar door al deze omstandigheden maakt het mij alleen maar sterker! Het bloggen is voor mij echt een uitlaatklep.

In de jaren dat ik blog heb ik erg gemerkt dat bloggen echt mijn grootste droom is. Ik zou echt dolgraag later mijn blog als baan willen hebben. Ik ben al aardig op weg ernaar toe. Ik geniet nu nog van alles wat ik meemaak rondom mijn blog. Ik merk ook sterk de laatste tijd waar mijn voorkeur uit gaat qua schrijven van artikels. Ook heb ik een LinkedIn profiel!

Ik hou ook ontzettend veel van muziek! En vooral van bepaalde bands zoals ‘The Script ,
Mumford & Sons , One Direction , Pink , Avril Lavigne , 5 seconds of Summer , Guus Meeuwis etc. Ik laat ook graag elke maand op mijn blog weer nieuwe nummers zien wat ik heb ontdekt bij Spotify. Muziek behoort tot een van mijn favoriete hobby’s.

Daarnaast heb ik in de jaren ontdekt dat ik Kleding echt fantastisch vind. En nog het allerleukste vind ik om weer nieuwe combinaties te proberen met mijn kleding.
Dat laat ik elke maandag hier zien op mijn blog. Ik ben gek op nieuwe combinaties te proberen en te laten zien uiteraard. Via Polyvore / pinterest haal ik mijn meeste inspiratie uit op het gebied van kleding.

Dat ben ik ! En als je contact wilt zoeken met mij klik op de pagina ‘ Contact ‘ of zoek me
op een social media kanaal. Ik sta altijd open voor een nieuw project of klusje of iets anders tofs!

Liefs ,
Joor

16 gedachtes over “About me

  1. Pingback: De Songtag-st – happyhipsterblog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s